Księga gości

 
 Sprawdź nasz opinie na

Opinie Booking.com Willa Góralsko Riwiera

Opinie Tripadvisor Zakopane

 

Expedia opinie Zakopane

 

HRS.com opinie Zakopane

Opinie Hotele.pl Zakopane Willa Góralsko Riwiera Zakopane

eHoliday opinie Zakopane Góralsko Riwiera

 
Ksiega Gości Góralsko Riwiera Zakopane

Wyślij do nas swoją opinie

Gość: Agnieszka i Leszek Stefanowscy
Bardzo chcielibyśmy podziękować za przemiły pobyt w Willi Góralsko Riwiera. Spokojna okolica, dyskretni i jakże pomocni Gospodarze, przepyszne i obfite śniadania serwowane do pokoju, zadbany, czyściutki pokój... wszystko to możemy podsumować w skali jeden do dziesięciu - dwanaście;) pozdrowienia z Północy Polski
Piątek, 17 października 2016


Gość: Laszczyk Roman
e-mail: romanlaszczyk@interia.pl
Zdecydowalem sie na pobyt w Zakopanym w Penjonacie Goralsko Riwiera Spedzilem cudowne dni Mila usmiechnieta obsluga jedzenie SUPER pokoje eleganckie i to wszystko w przystepnej cenie bylem i jestem nadal pod wrazeniem i napewno jeszcze zagoszcze w tym pensjonacie o milej rodzinnej iprzyjaznej atmosferze Pani Ania dogodza jaktylko moze swoim gosciom i to zawsze z usmiechem i nie ma dla Pani Ani zadnego problemu wszystko jest do zalatwienia Jestem bardzo mile zaskoczony i jesliktos chce spedzic mile dni w Zakopanym goracopolecam pensjonat Goralsko Riwiera POZDRAWIAM CALY TEAM !!!!!!
Niedziela, 04 Października 2016
Tatry księga gosci Zakopane willa Góralsko Riwiera
Anna i Tomek: Było wspalniale!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokoje bardzo czyste i ładnie urządzone. Pyszne śniadania w formie szwedzkiego stołu, możliwość zjedzenia obiadu na dole w karczmie za przyzwoitą cenę. Właściciele bardzo mili i pomocni. Gorąco polecamy.
Niedziela, 26 Lipca 2015
 

Dorota i Piotr: POLECAMY
Serdecznie polecamy Wille Góralsko Riviera. Pokoje bardzo czyste, ładnie urządzone. Pyszne śniadania w formie bufetu szwedzkiego, polecamy również karczmę, gdzie tanio i smacznie można zjeść.
Sobota, 25 Lipca 2015
 
Gość: Marta Jolanta/Wieden
e-mail: Madison2@gmx.at
Znakomicie prowadzony pensjonat z przemila obsluga o naprawde wysokim miedzynarodowym standarcie.Pokoje z lodowka,czysciutkie,jasne,zadbane,duzo miejsca na garderobe.Sniadanie wyborne, (dokladnie jak na zdjeciu)wszystko swieze o bardzo dobrej jakosci.Obsluga dbajaca zeby niczego nie zabraklo.Wspaniala sprawa jest przynalezaca do pensjonatu Restauracja z rewelacyjnym jedzeniem i Sklep wielobranzowy.Wlascicielka Pensjonatu jest przemila osoba dbajaca o wygode i komfort gosci.Dla mnie to jest to jeden z najlepszych Hoteli/Pensjonatow w Zakopanym.Serdeczne podziekowania i napewno DO ZOBACZENIA !!!!
Sobota, 25 Lipca 2015


Gość: Goście z Elbląga
Polecamy ! Super atmosfera, jedzonko pyszne i do woli.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Dziękujemy gospodarzom i pozdrawiamy z Elbląga :)
Piątek, 03 Lipca 2015
Klaudia: POLECAM POLECAM JESZCZE RAZ POLECAM!
Rewelacyjne miejsce! Jedzonko przepyszne, sniadania do dzis wspominam! przytulnie,czysto,schludnie ,jeden wielki plus! idealne miejsce, lokalizacja super! dawno nie wystawilam tak pozytywnej pod kazdym wzgledem opinii, zawitamy napewno ponownie ! tym raze nie na zimowo,tylko w maju !
Poniedziałek, 02 Marca 2015

Kasia i Rafał: Fantastyczne Miejsce
Gorąco polecamy! Doskonałe miejsce, bardzo miła Pani Gospodarz, zadbane i czyste pokoje o bardzo dobry standardzie. Rewelacja.
Sobota, 21 Lutego 2015

Irena i Janusz: Na pewno tam warto wrocic!!
Pani Aniu!! chcielibyśmy podziękować za mile spędzone dni w Riwierze , za ciche spokojne dni w przytulnym i ciepłym tak uroczym miejscu a nawet listopad w niczym nie odstawał od pięknego snieznozimowego grudnia!!
Zima księga gości Willa Góralsko Riwiera
Lato willa  Góralsko Riwiera Zakopane
Piotr Gruszka: Dziękujemy
e-mail: piotr.gruszka@stekopsa.pl
Szanowni państwo.
W dniach od 15 do 23 sierpnia 2015r spędzaliśmy urlop w Zakopanem. Naszym niebywałym szczęściem było zakwaterowanie w Willi Góralsko Riwiera. Właściciele okazali się prawdziwymi profesjonalistami w dziedzinie obsługi gości. Począwszy od zakwaterowania po posiłki pełen profesjonalizm. Szczerze polecam wszystkim Państwu, tym wymagającym w szczególności. Pani Aniu stokrotne Dziękujemy.
Dorota i Piotr Gruszka z córką.
Niedziela, 23 Sierpnia 2015


Irena i Janusz: Na pewno tam warto wrocic!!
Pani Aniu!! chcielibyśmy podziękować za mile spędzone dni w Riwierze , za ciche spokojne dni w przytulnym i ciepłym tak uroczym miejscu a nawet listopad w niczym nie odstawał od pięknego snieznozimowego grudnia!!
A&D: Dziękujemy za rewelacyjny pobyt
Dziękujemy za przemiły czas, który mogliśmy spędzić w Państwa Willi we wrześniu. Przesympatyczna atmosfera, przepyszne jedzenie i komfortowe warunki pobytu sprawiają, że następny pobyt w Zakopanem zaplanujemy na pewno w Góralskiej Riwierze. Nawet spora odległość od centrum nie była dla Nas mankamentem, takie spacery to czysta przyjemność. Do zobaczenia!
Środa, 01 Października 2014
 
Gość: ogolnie polecam
Pobyt w riwierze super, jedzenie bardzo dobre lecz uważajcie Panie na kelnerki bo mogą mieć chrapkę na waszych panów . Poza tym drobnym mankamentem polecam tą Riwierę.
Wtorek, 29 Lipca 2014
 
 
 
Agnieszka z Markiem: Szczęśliwi - wypoczęci
e-mail: agnieszkawilk@poczta.onet.pl
Właśnie dzisiaj zakończyliśmy urlopowanie w " Góralsko Riwiera". Jesteśmy bardzo zadowoleni z miejsca, pokoi (duże, czyste, zadbane), jedzenia ( śniadania pyszne do woli, dokładnie wszystko jest tak jak na zdjęciach! Obsługa przebiła dbająca o nawet drobne szczegóły!) Polecamy również karczmę, która jest zaraz nad Willą (pierogi z mięsem mmm..niebo w gębie :)) Gospodyni pani Ania zawsze uśmiechnięta :) Szkoda, że to co dobre szybko się kończy,ale na pewno powrócimy. Pozdrawiamy serdecznie i jeszcze raz dziękujemy za wszystko :)
Sobota, 19 Lipca 2014
Rodzina w Zakopanem Willa Góralsko Riwiera Zakopane
Elżbieta: Wigilia
Spędziliśmy Wigilię,wspaniała atmosfera przy góralskich kolędach granych na żywo przez kapele.
Pyszne jedzonko, miejsce godne polecenia.-Dziesięcio osobowa rodzina w białych koszulach.
Niedziela, 05 Stycznia 2014
Morskie Oko Zakopane Willa Góralsko Riwiera
K i K: polecamy
Spędziliśmy cały weekend w Willi i bardzo nam się podobało. Właścicielka bardzo sympatyczna, pokoje takie, jak na zdjęciach, bardzo ładne i schludnie. Dużym atutem jest sklep i karczma w tym samym budynku oraz monitorowany parking. Śniadania podawane do pokoi, można powiedzieć, że "do łóżka". Wspominamy mile pobyt i na pewno jeszcze wrócimy, pozdrawiamy
Poniedziałek, 23 Września 2013

Kasia i Rafał: Nic tylko wypoczywać w "Góralsko Riwiera"
e-mail: r.grzybek78@gmail.com
Dziękujemy ślicznie za krótki, bo tylko trzy dni, ale za to bardzo przyjemny pobyt. :)
Śniadanka i obiady pyszne! W Willi bardzo czysto i do tego przemiła obsługa :)
Pozdrawiamy serdecznie!
Piątek, 12 Lipca 2013
Janek i Kasia: Miejsce gdzie warto wracać!
Dziękujemy za udany weekend pod Tatrami. Pozdrawiamy :)
Czwartek, 11 Lipca 2013

ania i tomek: polecamy
dziękujemy za super wypoczynek i pyszne sniadania :)
Piątek, 14 Czerwca 2013

Kasia z Solca Kujawskiego: Bardzo udany wypoczynek w święta !
e-mail: ptasiakasia@interia.pl
Gorąco POLECAM pobyt u Pani Ani w Willa Góralsko Riwiera Zakopane !!! Pani Ania jest niesamowicie przyjazna i bezproblemowa. Pokoje śliczne,przytulne,bardzo czyściutko wszędzie, pyszne śniadania. Spędziłam tu bardzo miłe, białe święta ;-)
Niedziela, 30 Grudnia 2012
Ferie zimowe w Zakopanem willa Góralsko Riwiera
Ania i Adam: Wszystko super!!
Właśnie wróciliśmy z wypoczynku w Góralskiej Riwierze. Były to jedne z najszczęśliwszych chwil w naszym życiu. Serdecznie polecamy!
Niedziela, 09 Grudnia 2012

Michasia z Michałem: REWELACYJNY WYPOCZYNEK
e-mail: michaska@op.pl
Wszystkim niezdecydowanym polecamy to miejsce. Nasza Podróż Poślubna udała się w 100%. Przemiła właścicielka Pani Ania którą serdecznie pozdrawiamy:) Piękne, czyste zadbane pokoje. Jedzenie w izbie pyszne, najlepsze grzane wino w całym Zakopanym. Dziękujemy i planujemy wrócić za rok zdecydowanie!!!
Czwartek, 25 Października 2012


Gość: Godne polecenia.
Witam z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim turystom "Karczmę" byliśmy z czterodniową wizytą w Zakopanem i się stołowaliśmy w w/w Karczmie,byliśmy zadowoleni pyszne obiadki jak w domu.Goście ze Śląska.
Środa, 05 Września 2012
Magda,Bartek i Maja: Piękna Willa!
Jesteśmy mega zachwyceni z pobytu w Wilii Pani Anny początkiem sierpnia 2012roku. Pokój czysty,zadbany i przede wszystkim PIĘKNY :) Łazienka również :) Żałujemy,że byliśmy tylko 3noce,ale na pewno jeszcze tam wrócimy :) Wielki PLUS za sklep i karczmę na dole :))) POLECAM WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA!
Poniedziałek, 13 Sierpnia 2012


ASIA I ŁUKASZ: REWELACJA-POLECAMY!!!
e-mail: asia.sobol@interia.pl
Polecamy z całego serca Willę Góralsko Riviera! Bardzo przytulne pokoiki, pyszne jedzenie w karczmie-przemiła atmosfera-SERDECZNIE PODZIĘKOWANIA DLA GOSPODYNI-PANI ANI!!!
Spędziliśmy tu kilka cudownych chwil-i z pewnością wrócimy jeszcze nie raz! POZDRAWIAMY GORĄCO!!! Asia i Łukasz.
Wtorek, 01 Maja 2012


Joanna Pawlowska: Wspaniala kwatera
e-mail: joasia_pawlowska@yahoo.com
Przytulne, zadbane, przestronne pokoje. Domowa, goscinna atmosfera. My zajmowalismy apartament rodzinny i pokoj rodzinny - duzo miejsca i wszystko czego potrzeba rodzinie. Obok karczma ze wspanialym jadlem i folklorystyczny, przytulnym klimatem, mila obsluga. Na dole sklep spozywczy, stok na piechote. Kwatera jest zdecydowanie godna polecenia! Pozdrawiamy Pania Anne wlascicielke
Czwartek, 23 Lutego 2012


Gość: Warte polecenia
Atmosfera jak w domu!Fantastycznie!Tak się składa że z żoną tylko noce spędzaliśmy w apartamencie...bo dużo wędrowaliśmy po szlakach,ale mogę potwierdzic że łóżko bardzo wygodne!!!:)
Wtorek, 15 Listopada 2011


Renata i Hiszpanie: Godne polecenia!!!!
Gorąco pozdrawiamy właścicielkę. Ośmioosobową grupą spędziliśmy wspaniały październikowy weekend. Pokoje, śniadanka oraz sauna super!!!!!
Wtorek, 01 Listopada 2011


Darek i Paula: Polecamy wszystkim :)
e-mail: powker1@gmail.com
Byliśmy na tydzień we wrześniu i penie jeszcze wrócimy. Możemy naprawdę polecić tą Willę wszystkim. Pokój ładnie urządzony, codziennie urozmaicone śniadania do pokoju i trzy owieczki biegające zaraz pod oknem :)
Piątek, 14 Października 2011


Gość: Szkoda, że tak krótko....
Wrócimy tu z przyjemnością z rok!
Dziękujemy i pozdrawiamy.
Ela i Agata
Poniedziałek, 03 Października 2011


Kasia i Andrzej: wszystkim niezdecydowanym gorąco polecamy
Pani Aniu dziękujemy za miły pobyt, chcielibyśmy jeszcze tu wrócić
:)
Niedziela, 28 Sierpnia 2011

Gość: Krystian i Agata
e-mail: ramzes1234321@vp.pl
Pani właścicielka bardzo przemiła :) pokój bardzo godny polecenia. Ogólnie cała willa prowadzona w bardzo dokładnej czystości. Jesteśmy bardzo zadowoleni. POLECAMY WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM!!!!!
Piątek, 19 Sierpnia 2011


ela: szkoda gadać
posiłki kiepskie ,małe dania i drogo a to jest najwarzniejsze!!!
Poniedziałek, 15 Sierpnia 2011


para spod 7: pozdrowienia z krakowa ;)
bardzo piękne i miłe miejsce, pokoje powyżej naszych oczekiwań poprostu świetne!!!miła i profesjonalna obsługa, miejsce godne polecenia ;)
Czwartek, 21 Lipca 2011


Goście z pomorza: pozdrowienia
Dziękujemy za miłą obsługę i dobre śniadanka.Willa godna polecenia.
Poniedziałek, 18 Lipca 2011


Gość: zapraszamy
warto odwiedzić ten hotel serdecznie polecam
Czwartek, 09 Czerwca 2011


Ela i Piotrek: Dziękujemy
e-mail: ela.pioro24@gmail.com
Dziękujemy serdecznie za możliwość spędzenia majowego weekendu w Państwa progach, za to, że wszystko mieliśmy praktycznie nie ruszając się z miejsca - i nocleg, i sklep,i restaurację:), a przede wszystkim za super obsługę. Miejsce zdecydowanie na "+5". Mamy nadzieję, że nasze drogi się jeszcze splotą :)
Pozdrawiamy
Ela i Piotrek
Poniedziałek, 30 Maja 2011


Monika i Wojtek: Majówka 2011
e-mail: monika1991g@o2.pl
Wspaniałe miejsce i klimat. Bardzo miła Pani Gospodarz, urocze pokoje. Na pewno tu wrócimy! Monika i Wojtek Rzeszów
Środa, 04 Maja 2011


Gość: Weekend majowy
e-mail: cin81@interia.pl
Pobyt udany, właścicielka obiektu bardzo sympatyczna. Pokoje zgodne z opisem i zdjęciami na stronie internetowej. Bardzo dużym plusem jest sklep na terenie obiektu i przepyszna kuchnia. Jedynie czego brakowało to możliwość płacenia kartą w karczmie. Na pewno tu jeszcze niejednokrotnie wrócimy. Polecamy w 100%
Wtorek, 03 Maja 2011


Gość: Wielkanoc 2011
e-mail: koludkiewicz@onet.pl
Doskonałe miejsce na wypoczynek, bardzo mili i gościnni ludzie, pyszne jedzonko, rodzinna atmosfera i naprawdę czyściutko w całym domu, gorąco polecam, na pewno jeszcze nie jeden raz tu wrócimy.
Wtorek, 26 Kwietnia 2011


Goście z pomorza: pozdrowienia
Dziękujemy za miłą obsługę i dobre śniadanka.Willa godna polecenia.
Poniedziałek, 18 Lipca 2011


Gość: zapraszamy
warto odwiedzić ten hotel serdecznie polecam
Czwartek, 09 Czerwca 2011


Ela i Piotrek: Dziękujemy
e-mail: ela.pioro24@gmail.com
Dziękujemy serdecznie za możliwość spędzenia majowego weekendu w Państwa progach, za to, że wszystko mieliśmy praktycznie nie ruszając się z miejsca - i nocleg, i sklep,i restaurację:), a przede wszystkim za super obsługę. Miejsce zdecydowanie na "+5". Mamy nadzieję, że nasze drogi się jeszcze splotą :)
Pozdrawiamy
Ela i Piotrek
Poniedziałek, 30 Maja 2011


Monika i Wojtek: Majówka 2011
e-mail: monika1991g@o2.pl
Wspaniałe miejsce i klimat. Bardzo miła Pani Gospodarz, urocze pokoje. Na pewno tu wrócimy! Monika i Wojtek Rzeszów
Środa, 04 Maja 2011


Gość: Weekend majowy
e-mail: cin81@interia.pl
Pobyt udany, właścicielka obiektu bardzo sympatyczna. Pokoje zgodne z opisem i zdjęciami na stronie internetowej. Bardzo dużym plusem jest sklep na terenie obiektu i przepyszna kuchnia. Jedynie czego brakowało to możliwość płacenia kartą w karczmie. Na pewno tu jeszcze niejednokrotnie wrócimy. Polecamy w 100%
Wtorek, 03 Maja 2011


Gość: Wielkanoc 2011
e-mail: koludkiewicz@onet.pl
Doskonałe miejsce na wypoczynek, bardzo mili i gościnni ludzie, pyszne jedzonko, rodzinna atmosfera i naprawdę czyściutko w całym domu, gorąco polecam, na pewno jeszcze nie jeden raz tu wrócimy.
Wtorek, 26 Kwietnia 2011


Daniel: warto!
wszystko odbywa się tak jak powinno przy tym bardzo miła obsługa naprawde można polecić to miejsce bez wahania!!
Poniedziałek, 04 Kwietnia 2011


Gość: Karolina i Karol
Świetne pokoje, wszystko tak jak na zdjęciach:). Gospodyni to przemiła osoba. Śniadanka pyszne:) polecam również ich restaurację. Według nas świetne miejsce:)
Poniedziałek, 07 Marca 2011


Goście-MiP: CUDOWNIE
Świetne miejsce.rodzinna atmosfera.pokoje rewelacyjne.odpoczynek o jakim marzyłam. polecam :)
Wtorek, 14 Września 2010


Beata i Gabriel: SUPER
Świetne warunki, pokoje rewelacyjne ,śniadanie pyszne. Właścicielka to przemiła osoba. Dziękujemy i polecamy każdemu.Dziękujemy również pani przynoszącej śniadania.
Niedziela, 29 Sierpnia 2010


Jola&Łukasz: rewelacja!!!
Willa godna polecenia,ładnie czyściutko i pachnąco. Gospodarze bardzo mili. wielkim udogodnieniem jest sklep i karczma w której serwują pyszne jedzonko za dobrą cene:) willa położona w fajnym miejscu, nie za daleko od centrum. Polecamy Wszystkim:) sami napewno wrócimy:)
Czwartek, 26 Sierpnia 2010


egon wd: Udany urlop
Położenie Willi bardzo dobre, w pobliżu jest przystanek, można dojechać do centrum Zakopanego.Pokoje ładne, gustownie urządzone, z niezbędnym wyposażeniem. Gospodyni bardzo sympatyczna i miła.W pobliskiej karczmie bardzo dobre i niedrogie jedzenie. Pobyt był bardzo udany. Z pełną odpowiedzialnością polecamy Willę Gróralsko Riwiera!
Poniedziałek, 02 Sierpnia 2010


Aga i Artur: Super warunki.....
e-mail: agness74-74@o2.pl
Willa Góralsko Riwiera -obiekt godny polecenia,bardzo ładne,zdbane i czyste pokoje gospodarze bardzo mili.W Karczmie dobre jedzenie za rozsądna cenę,bylismy z mężem w Willi trzy razy i na pewno wrócimy .Polecamy -:)
Niedziela, 01 Sierpnia 2010


Agnieszka i Artur Koszalin: Wspaniałe miejsce ...
e-mail: agness74-74@o2.pl
Willa Góralsko Riwiera to miejsce godne polecenia,wspaniali gospodarze,czyste,bardzo przytulne pokoje,dwa kroki do Karczmy gdzie serwowane sa smaczne i obfite posiłki. Odwiedziliśmy z mężem to miejsce 3 razy i na pewno wrócimy tu jeszce nie raz :)pozdrawiamy i do zobaczenia :)
Niedziela, 18 Lipca 2010


Agnieszka z Zamoś?cia.: Dobre warunki
Willa oferuje naprawdę bardzo dobre warunki noclegowe. W pokojach jest czysto i schludnie. Ś?niadania serwowane do łóżka, były tak obfite, że wystarczały jeszcze na prowiant w góry. Mankamentem jest do?ść gł?oś?ne położenie i brak widoków na Tatry..
Czwartek, 15 Lipca 2010


Gość: Artur&Bożena
e-mail: kangur1970@op.pl
Kwatera godna polecenia, warunki lokalowe pierwsza klasa, bardzo życzliwa gospodyni. Ogólnie ekstra. Poza tym obok w Góralskiej Karczmie jedzenie wrę?cz królewskie. Długi weekend czerwcowy był dzięki temu wspaniał?y. Na pewno tu wrócimy. Pozdrawiamy!!!
Poniedziałek, 07 Czerwca 2010


Tomek&Dorota Grudziądz: POLECAMY!!!
Wspaniale i mił?o spę?dzony czas w Zakopanym, tylko w "Goralsko Riwiera" Mieliś?my okazje korzystać z kwatery trzy razy i na pewno jeszcze wrócimy... Polecamy!
Piątek, 28 Maja 2010


Gość: Przepiękne miejsce!
Odwiedziałam to miejsce już dwukrotnie i wybieram się? ponownie. Pię?kne, zadbane i naprawde niewyobrażalnie fantastyczne miejsce:) Mili ludzie:)
Naprawde polecam i pozdrawiam właś?cicieli.
Czwartek, 22 Kwietnia 2010


Izabela: Polecam wille Góralsko Riwiera
Obiekt godny polecenia. Przyjazna atmosfera, życzliwi, otwarci na potrzeby gości gospodarze. Dodatkowym atutem jest bliska odległość? do centrum.
Niedziela, 14 Marca 2010


Anna Dorula: Ksiega Gości - Zapraszamy
e-mail: riwiera@goralsko.pl
Szanowni Państwo
Z dniem 10.03.2010 uruchomiliśmy księgę gości na naszej stronie. Serdecznie zapraszamy do opisywania wrażeń z pobytów w willi Góralsko Riwiera. Pozdrawiamy
Środa, 10 Marca 2010



Copyright ©2016 Willa Góralsko Riwiera Zakopane, All Rights Reserved.
Liczba odwiedzin: 4080